ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90€!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ABOUT US

Η El Greco Handmade Natural Cosmetics είναι εγγεγραμμένη εταιρεία στην Ολλανδία με εμπορικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο.

Μια φημισμένη εταιρεία που προσφέρει άριστης ποιότητας χειροποίητα βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας παγκοσμίως σε λογικές τιμές.

Όλα τα προϊόντα μας είναι αγνά φυσικά χειροποίητα προϊόντα.

Για τα συστατικά των προϊόντων μας επιλέγουμε τους προμηθευτές μας βάσει υψηλών προδιαγραφών απαιτήσεων. Επαληθεύουμε τις πρώτες ύλες τους και ότι η χρήση τους είναι φυσική και οργανική.

Τα προϊόντα μας είναι όλα φυσικά χειροποίητα σαπούνια για περιποίηση προσώπου, περιποίηση σώματος και περιποίηση μαλλιών.

Η δέσμευσή μας είναι να παράγουμε προϊόντα όσο το δυνατόν πιο φυσικά.

Παράγουμε και προωθούμε φυσικά χειροποίητα καλλυντικά προϊόντα για γυναίκες, μωρά, παιδιά και  άνδρες.

Πιστεύουμε στην προστασία του πλανήτη και του σώματός μας από όλα τα επιβλαβή απόβλητα που παράγονται από τη βιομηχανία.

Προωθούμε έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον κόσμο για γενική υγιή ευεξία.

Το όραμά μας είναι ένας φυσικός και υγιής πλανήτης.

Οι χονδρέμποροι και οι λιανοπωλητές είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ειδικευόμαστε στην παραγωγή χειροποίητων φυσικών καλλυντικών. Όλα τα προϊόντα μας βασίζονται σε γάλα γαϊδούρας που προέρχεται απευθείας από τα γαϊδούρια της δικής μας φάρμας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιοτική προσφορά του πιο σημαντικού συστατικού:

Γάλα γαιδούρας!
Πίσω στη φύση!

Η ιστορία μας γεννιέται από την αγάπη και το μεράκι μας για τον φυσικό τρόπο ζωής και τα φυσικά προϊόντα. Είναι ένα ταξίδι.

Ας συστηθούμε…

Εγώ, ο Μιχάλης και η σύζυγός μου Annemieke είμαστε μαζί περισσότερο από 35 χρόνια. Σε κάποια εποχή, χτίσαμε τη ζωή μας, μοιραστήκαμε έναν ολόκληρο κόσμο εμπειριών και καλωσορίζουμε τα δύο υπέροχα παιδιά μας. Την Ηλιάνα και τον Αλέξανδρο.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περιπλάνησης, μελέτης και εργασίας στον τεχνικό τομέα, καθώς και μετάβασης σε διάφορα μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ολλανδία και αλλού, πήραμε την απόφαση να αγκαλιάσουμε τον φυσικό κόσμο, όπου πιστεύουμε ότι ανήκουμε πραγματικά.
Ένας απλούστερος και πολύ πιο υγιεινός τρόπος ζωής, μας προσφέρει έναν πιο ήσυχο, χαρούμενο και ικανοποιητικό τρόπο ζωής…

Θέλουμε να τον μοιραστούμε μαζί σας!

Το πάθος μας για έναν απλοϊκό και φυσικό τρόπο ζωής ξεκίνησε ανακαλύπτοντας φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή. Διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων ήταν πολύ υψηλότερου επιπέδου και δεν υστερεί καθόλου, απεναντίας μάλιστα, από αυτά που είναι τεχνητά φτιαγμένα και κυκλοφορούν στο εμπόριο. Φυσικά, χωρίς να ξεχνάμε ότι τα φυσικά προϊόντα είναι πολύ πιο υγιή και φιλικά για το περιβάλλον.

Ενώ ψάχναμε για περισσότερα φυσικά προϊόντα, συναντήσαμε τα φανταστικά οφέλη που προσφέρει το γάλα γαϊδούρας!

Το γάλα γαϊδούρας και τα ευγενή αυτά ζώα επανάφεραν στο μυαλό μου χιλιάδες αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία, όπου πολλά πρωινά ξυπνούσα από το άκουσμα του γκαρίσματος των γαϊδουριών της γειτονιάς στην πατρίδα μου την Ελλάδα.

Το γάλα γαϊδούρας επανεμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια λόγω των πλεονεκτημάτων του που οδηγούν στην πεποίθηση ότι είναι ένα προϊόν υπερ-τροφής. Έπρεπε να το δοκιμάσουμε…

Αφού αισθανθήκαμε τα οφέλη του γάλακτος αυτού για εμάς, είμαστε τόσο εμπνευσμένοι και παθιασμένοι με το να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτά τα προϊόντα, καθώς και να τα μοιραζόμαστε με άλλους. Έτσι κτίσαμε ένα αγρόκτημα… με πολλά γαϊδούρια »!

Call Now Button